olipahan taas päivä. aloitetaan töistä. se on kumma kun yrittää pitää kiinni määräyksistä, niin sitten suututaan.
eli tilanne on se että pitäisi korjata yksi lattialämmitys. korjaamiseen tarvittaisiin kuumailmapuhallinta.ilmoitin päällikölle että ei käy koska en omista tulityökorttia. korttini on mennyt vanhaksi pari vuotta sitten ja on sanottu että meillä ei tehdä tulitöitä.
myönnän että olen tehnyt tälläisia hommia firman pajan pöydän ääressä mutta se on eri asia kun jonkun kylpyhuone. joten päällikkö vissiin sitten murjotti loppupäivän tämän takia. voi voi.
sitten töiden jälkeen kävin vanhemmilla. ja siitä takaisin keskustan suuntaan. no kääntyessäni pääväylälle katsoin että valoissa seisoi poliisi auto. no kun ne valot vaihtuivat vihreeksi niin valoista lähti yksi moottoripyörä ja yksi urheulumallinen auto, en nyt pysty tarkkaan määrittämään mikä. no nämä lähtivät vähän vauhdilla ja saman tien alkoi poliisin katolla valot vilkkumaan. mun mielestä kannattaa katsoa taustapeiliin ennen kun rupeaa kaahaamaan. jos kyseessä olisi ollut siviili auto niin ei sitä välttämättä olisi huomannut mutta pakettaauto mallinen poliisiauto on aika helposti havaittava. no taisivat saada molemmat sakot. en tiedä kun en voinut jäädä seuraamaan.

eipä tästä päivästä ole oikeen muuta kerrottavaa. eilen kävin mielenkiinnosta juoksemassa cuupperin testin. lopputulos oli tasan 2000. eli päädyin normaallin kunnon ala rajalle. aika surkea juttu. no tästä on hyvä lähteä. kunhan vaan saa itsestään irti jotain että käy lenkillä. pitäkää huoli toisistanne.
hyvää syksyä