Neljä miestä loukkaantui henkilöauton ulosajossa Siilinjärvellä Pohjois-Savossa sunnuntaina aamuyöllä.

Yksi ihminen kuoli ja seitsemän loukkaantui henkilöauton ja matkailuauton nokkakolarissa sunnuntai-iltapäivällä Humppilassa.

Yksi kuoli ja viisi loukkaantui kolarissa Vihdissä


Moottoripyöräilijä törmäsi metsäkauriiseen

Matkailuauto syöksyi ojaan hirvikolarissa Parikkalassa

Kaksi loukkaantui vakavasti ulosajossa Savitaipaleella

Ristiinassa Etelä-Savossa sattui lauantai-iltana
ulosajo, jossa auton kuljettaja kuoli.

Auto törmäsi kaiteeseen Jyväskylän keskustassa

Neljä loukkaantui auton ulosajossa Tuohikotintiellä

siinä viimeisen 24 tunnin aikana tapahtuneet tieliikenne onnettomuudet, siis niistä joista löytyy jotain tietoa netistä. mielenkiintosta näissä on se että melkeen puolessa tapauksissa onnettomuudet ovat tapahtuneet suoralla tieosuudella jolloin auto on jostain syystä ajautunut joko ojaan tai vastaantulevien kaistalle. ymmärtäisin tilanteen paremmin, jos olisi talvi ja liukas. mutta jos tie on kuiva, niin mietityttää vaan että mitä ihmiset tekevät ajaessa. puhuvat puhelimeen? vaihtavat cd levyja, polttavat tupakkaa vai meikkaavat. viikonloppu on ollut aika ikävä liikenteessä. toivottavasti tälläinen ei toistu.

suomessa on tapana aina joka vuosi pysyä tietyn ihmisuhri määrän alapuolella liikenteessä. siis tavoite voi olla että kuolonuhreja on alle 100 vuodessa liikenteessä. ehkä meidänkin pitäisi ottaa oppia naapurimaastamme. ruotsissa tavoite on nolla kuolonuhria liikenteessä.

suomen tiet ovat kyllä aika huonossa kunnossa, ja jääneet jälkeen liikenne määristä joita niillä liikkuu. jotain tarvis tehdä.

mutta edelleen ajakaa varovasti, älkääkä päätykö tilastoihin.

hyvää kesän jatkoa.