HELSINGIN SANOMAT

KESKIVIIKKONA 25.7.2007

t.gif

Viisi nuorta loukkaantui ulosajossa Espoossa

Julkaistu 6:42

Viisi nuorta miestä loukkaantui henkilöauton rajussa ulosajossa varhain keskiviikkoaamuna Kurttilantiellä Espoon Tillinmäessä.
      Kolme miehistä loukkaantui vakavasti ja kaksi lievemmin, ja kaikki vietiin sairaalahoitoon. Vakavammin loukkaantuneet kuljetettiin sairaalaan Helsinkiin. Kaksi miehistä oli pahasti puristuksissa autossa, ja kuskia irrotettiin autosta toista tuntia.
     
Päivystävän palomestarin mukaan alle 20-vuotiaat nuorukaiset hurjastelivat aamuviiden aikaan reilua ylinopeutta, jolloin auto suistui mutkassa ulos ja päin puuta.
      Kurttilantie suljettiin liikenteeltä pariksi tunniksi raivaustöiden ajaksi.
     
Vielä ei ole tiedossa, oliko alkoholilla osuutta onnettomuudessa. Poliisi tutkii asiaa.

en sano tuohon nyt mitään mutta tämä seuraava.
     

Sairauskohtauksen saanut rekkakuski kuoli moottoritiellä

25.7.2007 16:07

 Rekan kuljettaja kuoli sairauskohtaukseen keskiviikkona Paimiossa Varsinais-Suomessa. Mies sai kohtauksen ajaessaan moottoritietä. Rekka suistui pientareelle eikä törmännyt muihin ajoneuvoihin.

Onnettomuus sattui kolmelta iltapäivällä Turun ja Helsingin välisellä moottoritiellä Tammisillan liittymän kohdalla. Rekka ajautui vastaantulevien kaistan yli pientareelle kuskin kohtauksen jälkeen. Paikalta ei löytynyt jarrutusjälkiä.

Miestä yritettiin elvyttää. Moottoritien toinen kaista katkaistiin liikenteeltä rekan nostoa varten.

STT-IS

voisi sanoa että onni onnettomuudessa.koska tuossa olisi voinut tulla todella rumaa jälkeä. jos sitä jaksais ni vois käydä kattomassa miltä paikka näyttää, että millaisia jälkiä on saatu taas aikaan.

lisäksi vielä yksi:

Auto suistui ojaan Ylivieskassa
ilma

Sieviläinen mies suistui keskiviikkoiltana yhtäkkiä henkilöautollaan ojaan Perkkiön ylikäytävän jälkeen Sievin ja Ylivieskan välillä. Pelastusviranomaiset epäilevät, että auton pyörän laakeri hirtti kiinni, ja auto suistui sitä syystä tieltä. Kyydissä oli miehen lisäksi nainen ja kaksi lasta, joista toinen vasta kahdeksan kuukauden ikäinen vauva.

Auto kaarsi oikealle sepelille, ja kuljettaja teki korjausliikkeen, minkä johdosta auto kaarsi suoraan tien vasemmalle puolelle tienpenkereelle. Vauhti ehti hidastua, eikä kukaan loukkaantunut. Tilanne oli kuitenkin vaarallinen, sillä vauva oli tapahtumahetkellä irti turvavöistä imettämisen vuoksi.

Matkustajat kävivät kaikki sairaalassa tarkastuksessa. Auto vaurioitui keulasta. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Kaleva

siis mitä? olen taas hyvin hämmästynyt että onko ihmiset noin välinpitämättömiä. pidetään edelleen ne turvavyöt kaikilla kiinni.